SMSlån på 500 kronor

låna 500

Visst kan det uppkomma situationer då man bara behöver ett minilån. För de flesta är 500 kr inte mycket pengar och en summa man ofta brukar kunna lösa med lån från vänner. Men vill man inte be vännerna om hjälp och har du inte marginalerna så kan detta vara helt avgörande.

Precis innan löning kan det vara kärvt vissa månader och kanske är det just så att endast 500 kr saknas dagarna innan lön, då finns möjligheten att ta ett minilån på 500 kronor. Om det är just 500 kronor som behöver lånas så finns det många långivare som kan erbjuda helt räntefria lån med direkt utbetalning till ditt bankkonto. Det finns även kontokrediter som också brukar gå väldigt fort. Så det där med högkostnadskredit eller ockerränta behöver inte vara fallet första gången du tar ett sådant här minilån, efter du bara behöver betala tillbaka lånet, men lånet är annars helt kostnadsfritt. Vi vill poängtera att detta med helt räntefria lån brukar endast gälla snabblån/smslån första gången du provar på en ny långivare för din del.

Låna 500: När du lånar mindre belopp, som 500 kronor, så brukar lånet ofta betalas tillbaka efter någon månad och med endast en inbetalning. Ibland finns dock möjligheten att välja två inbetalningar, eller en lite längre låneperiod. Vanliga låneperioder för så här små lån är 14, 30 eller 60 dagar. 

Även när det gäller mindre lån är det viktigt att jämföra räntor, men här är det också extra viktigt att kolla på andra saker – så som när lånet ska betalas tillbaka, och hur många återbetalningar som erbjuds. Har du möjlighet att betala hela beloppet direkt, och kan välja en kort lånetid, så är det ett bra val.

500 kronor kan både vara mycket eller lite pengar. Handlar man ekonomiskt kan 500 kronor räcka för en hel veckas mat. Oavsett vad du behöver 500 kronor till, så räknas ett sådant lån som ett mini lån. Idag finns det många aktörer som lånar ut 500 kr, även med direkt utbetalning, både på vardagar och helger.

Låna 500 kr är svårt hos långivare, låna 1000 kronor istället via dessa långivare