Snabblån direkt utbetalning

Home/Snabblån direkt utbetalning
Snabblån direkt utbetalning 2019-07-20T12:12:37+01:00

Snabblån med direkt utbetalning

Det finns flera långivare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning och några faktorer som exempelvis vilken bank du har och om långivaren betalar ut på helgen för att kunna säkerhetsställa en direkt utbetalning. Det finns också många långivare som beviljar snabblån trots eventuella betalningsanmärkningar, en bedömning utförs för att värdera om du har möjlighet att betala tillbaka lånet eller inte.

Se våra sidor SMS lån direkt utbetalning Swedbank och SMS lån direkt utbetalning SEB för mer information om specifik bank.

Tänk på vilken bank du har när du lånar pengar med direkt utbetalning

Om planen är att få pengarna på direkten är det några faktorer som behöver tänkas in, bland annat vilken bank du har och därefter vilken långivare du väljer. Kontrollera att långivaren erbjuder direkt utbetalning och detta innebär att långivaren genomför en överföring direkt till det angivna bankkontot. Detta kan skapas genom att ett konto överför pengar och dessa hamnar på ett annat konto på samma bank på någon minut. Därför är det viktigt att långivaren har ett konto i samma bank som du har för att pengarna ska överföras direkt och inte dröja några timmar. Dessa vanliga banker använder sig ofta både kunder och långivare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning:

• Swedbank
• SEB
• Handelsbanken
• Nordea
• Danske Bank

Har du någon annan bank än de i listan kan du ändå ansöka om snabblån med direkt utbetalning, förutsatt att ansökan skickas inom rimliga tidsramar. Många banker använder bryttiderna 9.30, 13.00 och 16.30 under hela dagen. Det här innebär att om pengarna har förts över innan kl. 9.30 kommer de anlända till ditt konto efter lunch, om pengarna överfördes innan kl. 13.00 kommer de att anlända på seneftermiddagen och har överföringen utförs efter kl. 13.00 kommer pengarna oftast nästkommande bankdag. För att få pengarna utbetalda under en helgdag behöver du välja en långivare som erbjuder snabblån med utbetalning på helger.

Så ansöker du om snabblån med direkt utbetalning

Att ansöka om ett snabblån med direkt utbetalning är en väldigt enkel process som utförs digitalt. På långivarens hemsida fyller du i ansökan som endast tar några minuter att fylla i och eventuellt få beviljat. Steg för steg går ansökningsprocessen till såhär:

1. Klicka in på hemsidan och välj formuläret för ansökan
2. Fyll i information som efterfrågas, exempelvis personuppgifter
3. Legitimera med BankID och skicka sedan in ansökan
4. Invänta svar
5. Pengarna finns på ditt konto

Är du en reguljär kund hos en och samma långivare går det ännu snabbare eftersom de redan har dina uppgifter, det enda som behövs då är ett sms till verksamheten och uppge vilken summa lånet ska erhålla, pengarna betalas ut samtidigt och ingen ansökan online behöver skapas.

Situationer när det är positivt med snabblån och tillfällen när det bör undvikas

Många situationer kan uppstå där det är positivt med att kunna låna pengar med direkt utbetalning, exempelvis kanske bilen går sönder och måste akut lagas eller något annat har uppstått där du behöver en mindre summa pengar direkt. Tänk alltid på att du ska kunna betala tillbaka snabblånet när nästkommande inkomst trillar in, försök att inte låna pengar för att finansiera en resa men det kan också uppstå en situation där det behövs en summa pengar på semestern för att lösa problemet som har uppstått. Tänk efter en extra gång innan du skickar in ansökan till ett snabblån med direkt utbetalning att det inte är för att finansiera drinkarna på krogen ikväll eller för att använda pengarna på casinospel eller betting. Ta helt enkelt bara lån om du har möjlighet att betala tillbaka inom en snar framtid.